Luftmaskan 1 i Hyllie

På bästa läge i Hyllie – 385 promenadsteg från tågstationen ”Hyllie” i sydvästlig riktning mot Bunkeflo kyrka – har vi byggt ett hyreshus Luftmaskan 1 med adress Trådgränd 4-20.

Från ”Hyllie” har du 3 minuter med tåget till Triangeln, 6 minuter till Malmö Central, 12 minuter till Kastrup flygplats och därifrån hela världen.
I Hyllie finns allt du behöver: Emporia köpcentrum med 200 butiker och restauranger, Malmö Arena, MalmöMässan, Hylliebadet, två hotell, Point Hyllie som är regionens högsta kontorsbyggnad, kontor, bostäder och mycket mer. En riktig stad i staden.

Luftmaskan 1 består av 64 ljusa lägenheter med öppen planlösning i tre byggnader runt en grön gård och gränsande till Skrivareparken i väster.
Ett höghus mot parken har 46 lägenheter i 7 våningar. På våning 6 och 7 finns sex etagelägenheter i 2 plan med stora spektakulära fönster och strålande utsikt över Öresund. Övriga 40 lägenheter i höghuset har mellan 2 och 4 rum och kök.

De båda låga grändhusen har fyra etagelägenheter på två plan på våning 1 och 2 samt 14 lägenheter med 1 eller 2 rum och kök.

Öster om vårt kvarter finns den stora stadsdelsparken i Hyllie så Du bor verkligen i det gröna Hyllie.

Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats i söder eller väster. Kök med matplats, kyl, frys, diskmaskin, separat ugn med induktionshäll och rikligt med arbetsyta och skåp. Parkettgolv i hela lägenheten.
Helkaklade badrum med duschväggar i glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.
Basutbud TV och internet med wifi. Parkering inom området.

Byggnaderna omsluter en skyddad innergård med mycket grönska, stora träd, buskage och gräsmatta.
Utemöbler, grill och lekredskap finns givetvis för allas trivsel.

Vi har byggt med fokus på hållbarhet, energibesparing och god innemiljö. Taken på höghuset har solceller, grändhusen har gröna sedumtak. I hyran ingår medlemskap i bilpool under tio år. Individuell mätning och debitering av varmvatten och elförbrukning. Cykelparkering i låsta utrymmen inomhus och på gården under tak. Cykelserviceutrustning i källaren. Miljöhus med källsortering. Lägenhetsförråd i källaren.
Rökfritt hus. Rökning endast tillåten på anvisad plats på gården.

Inflyttning 1 oktober 2021.

Klicka på bilderna för att förstora dem

Plan 1

Plan 2

Plan 3

Plan 4

Plan 5

Plan 6

Plan 7

Lägenhetsritningar

Se ritningar per lägenhet och hyra. Klicka på länken nedan för att öppna upp PDF.

Bofakta Luftmaskan (PDF)

 

Klicka på bilderna för att förstora dem

Utsikt från våning 7

Norra Grändhuset

Bild från parken väster om Parkhuset

 

Ange gärna flera alternativ

Sökande 1

Sökande 2

Kontakt

Nevsten Fastighets AB
Hyllie vattenparks gata 41
215 36 Malmö

Besöksadress
Hyllie vattenparks gata 43

jenny@nevsten.com