Hyllie och vi

Tillsammans med Malmö Stad och andra byggherrar har vi utvecklat ett område utmed Hyllie Allé sydost om Citytunnelstationen.

Vår del av byggnationen omfattar ett halvt kvarter med vårt nya kontor och 63 lägenheter, varav 10 stadsradhus i ett eller två våningsplan, några även med takterrass. Lägenheterna är ljusa med öppen planlösning. Alla har egen uteplats eller stor balkong i söder- eller västerläge. Fokus är på hållbart byggande, låg energiförbrukning, bra inneklimat och grön gård.

Inflyttning var den 1 juli 2016. Det går att anmäla intresse för lägenheter som blir lediga. Lägenheter som blir lediga publiceras även här.

Läs mer om området på hyllie.com.

Området

Hyllie, Malmös ”nya” stadsdel, har ett exceptionellt bra läge. Citytunnelstationen skapar närhet till både Malmö, Kastrups flygplats och Köpenhamns centrum. Därutöver har Hyllie sex busslinjer med stads- och regionbussar. Hyllie i sig är en attraktiv mix av Öresund och vida världen. Hyllie står för öresundskt internationellt, hållbar tillväxt och utveckling.

Boendet

Alla lägenheter och stadsradhus har hög standard med helkaklade badrum, moderna kök, trägolv och uteplats (balkong eller terrass). Husen omsluter en grön gård med plats för lek och samvaro (små odlingslotter är också planerade). En annan bra sak är att varje bostad i projektet är ansluten till en bilpool med miljöbilar. Eftersom medlemskapet är betalt för de första fem åren kan man säga att du får en bil på köpet när du köper eller hyr en lägenhet!

Första spadtaget togs 31 oktober 2014 av barnbarnen Olivia och Victor Nevsten. Byggnationen gick helt enligt plan och den 1 juli 2016 flyttade hyresgästerna in. Vi invigde samtidigt vårt nya kontor på Hyllie vattenparksgata 43. Allt är uthyrt, men det går bra att anmäla intresse för kommande lediga lägenheter.

Observera att husen är rökfria. Det är inte tillåtet att röka i lägenheterna eller på balkongerna. På gården är det endast tillåtet på särskild markerad plats.

Se planlösningar i nästa flik.

Sökande 1

Sökande 2

Klicka på bilderna för att förstora dem.

Kontakt

Nevsten Fastighets AB
Hyllie vattenparks gata 41
215 36 Malmö

Besöksadress
Hyllie vattenparks gata 43

jenny@nevsten.com