Huset / Boendet

[nggallery id=11 template=nev images=6]

Västra Hamnen

Boendet

Lägenheterna är fördelade på två byggnader: en utmed Östra Varvsgatan och en utmed Fregattgatan (väster om Östra Varvsgatan). Lokalerna byggs vid Östra Varvsgatan (snett mittemot Högskolan).

Lägenhetsförteckning:

  • Två lägenheter med 1,5 rum och kök på ca 41 kvm.
  • Femton lägenheter med 2 rum och kök på ca 48 kvm.
  • Sjutton lägenheter med 3 rum och kök på ca 77 kvm.
  • En lokal på 139 kvm (med bl a förråd och personalrum).
  • En lokal på 87 kvm (med bl a förråd och personalrum).

Två av lägenheterna är penthouselägenheter: en tvåa på 51 kvm och en trea på 66 kvm.

Trerummarna är genomgående lägenheter med ljus från både öster och väster. Köken har matplats i burspråk. Tvårummarna har kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, samt separat sovrum. Alla lägenheter är präglade av sitt rika ljusinsläpp och alla lägenheter, utom BV i huset vid Fregattgatan, har balkong eller uteplats. Vidare har lägenheterna helkaklade badrum som är utrustade med dusch, handfat, vägghängd toa, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Köken är utrustade med spishäll, ugn, kyl och frys. Lägenheter med 2 eller 3 rok har dessutom diskmaskin.

I huset utmed Östra Varvsgatan finns gemensam tvättstuga med torkrum. Här kommer även vinkällare att inredas för intresserade hyresgäster. På gården finns miljörum för källsortering, cykelförvaring under tak, skyddade uteplatser för lek och samvaro samt en härlig grönska.

För att allergiker skall kunna bo här är det inte tillåtet att röka, vare sig inne eller på balkonger eller i trädgården. Pälsdjur är heller inte tillåtna.